Продукти
Промоции
Промоция на секционни гаражни врати
Секционни гаражни врати, задвижвания за гаражни врати, секционни врати с изолация
Цялата оферта вижте тук
Промоция на врати
Отв 435 лв
Контакти
Адрес:Гр. София,
ул. "Антим I", №40

Тел. 0899 113 569 ; 0884739699
E-mail: info@dips-doors.eu
support@dips-doors.eu
Web: www.dips-doors.eu
Скоростни врати
Приложения в различни индустриални сектори
Услуга от каталога
Гаражни секционни врати
Каталог
Идеални във всяко едно отношение

За чисти стаи, входове и изходи на гаражи, разделяне на специфични зони на работа, изолиране на специализирани машини, товаро-разтоварни пунктове, разделяне на поточни линии в хранително-вкусовата промишленост и линии за асемблиране на детайли и съоръжения.

RapidRoll® 3000
RapidRoll® 3000 е най-бързата скоростна навиваща се метална врата на пазара. Тази надеждна външна врата подобрява сигурността и същевременно увеличава икономичността при употреба. Патентованата DiscDrive технология намалява износването, вибрациите и шума по време на работа. Направена е от издръжливи двустенни анодиозирани алуминиеви панели. Допълнителни конфигурации включват платна прозорци, за вентилация или по добра изолация. Патентованият Contactless Safety Edge® улавя обекти навсякъде в обхвата на вратата и променя посоката на движение на паното преди да осъществи контакт.
Брошура за продукта
RapidRoll® 392
Идеална за производствени и складови помещения, RapidRoll® 392 се отличава със превъзходна устойчивост на вятър за външно и вътрешно приложение. Конфигурира се по изисквания на клиента за отвори с големина до 24 кв. м. Скорост на отваряне и затваряне до 0,8 м/сек, което спестява енергия при работа в среди с контролирана температура. Долната греда се освобождава при удар намалявайки щетите по врата и може да бъде ремонтирана за минути.
Брошура за продукта
RapidRoll® 355
Перфектна за използване във фармацевтичната и хранителновкусовата промишленост. Със скорост на отваряне до 2,7 м/сек, RapidRoll® 355 е проектирана за вътрешни среди с голям и динамичен трафик. Прозрачниите панели на осигуряват прекрасна видимост. Откачащата се долна греда на врата се възстановява за минути и минимизира щетите при удар. Патентованият Contactless Safety Edge® улавя обекти навсякъде в обхвата на вратата и променя посоката на движение на паното преди да осъществи контакт.
Брошура за продукта