Продукти
Промоции
Промоция на секционни гаражни врати
Секционни гаражни врати, задвижвания за гаражни врати, секционни врати с изолация
Цялата оферта вижте тук
Промоция на врати
Отв 435 лв
Контакти
Адрес:Гр. София,
ул. "Антим I", №40

Тел. 0899 113 569 ; 0884739699
E-mail: info@dips-doors.eu
support@dips-doors.eu
Web: www.dips-doors.eu

ДИПС ДОРС ООД е българска фирма специализирана в доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на широка гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари. Екипът на фирма ДИПС ДОРС ООД разполага с дългогодишен пазарен опит както в областта на монтажните работи така и в търговията на едро с врати, автоматика и компоненти и части за тях.

Благодарение на натрупаният с годините опит, често се случва специалистите ни да биват консултанти не само на наши крайни клиенти, но и на фирми със сродна с нашата дейност. Клиентите ни могат да се допитат до нас по всички въпроси свързани с предлаганите гаражни врати, автоматични врати, противопожарниврати и носещи елементи. Консултацията може да обхваща размери на вратите, функционална съвместимост, преценка на най-подходящи врати и най-правилна автоматична система, възможност за монтаж при вече изградено помещение, възможности за цветови решения и много други.

Предлагаме на своите клиенти цялостно изпълнение. Фирмата бързо се наложи успешно на пазара, като се открои с коректност, професионализъм и качество. Стремим се към създаване на постоянни партньори, както и да печелим доверието на строително-инвестиционните компании. Отговорността пред хората предпочели да работят с нас ни задължава! Предимствата дали ни основание да смятаме, че сме желан партньор са:


Дистрибуция.

Иновации.

Професионализъм.

Сервиз.